DE PIRAMIDE ZAANDAM

DE PIRAMIDE ZAANDAM Onze prijzen waren nog nooit ZO laag!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


3,5 sterren uit 2424 beoordelingen
1 aug 2021 om 20:53 Prima eten en goed op tijd! Aan te bevelen!
1 aug 2021 om 20:14 Eten was goed, alleen de patat super slap dus niet echt eetbaar meer. Verder alles prima
1 aug 2021 om 12:02 Men was er snel en het is vriendelijk bezorgd! Partner en ik hebben heerlijk gegeten. Volgende keer ga ik voor de kip shoarma.
30 jul 2021 om 23:48 Helaas geen sla bij de kapsalon, verder was alles lekker!
29 jul 2021 om 21:27 Turkse pizza’s waren zwart verbrand en geen sla bij de kapsalon. Wij gaan daar niet meer bestellen!!
29 jul 2021 om 0:42 eten was goed zoals altijd!! beste shoarma van zaandam!
28 jul 2021 om 20:46 Op tijd en lekker, al zeker 20 jaar eten we hier broodje shoarma. De knoflooksaus is overheerlijk!
26 jul 2021 om 19:32 Super eten, alleen was broodje een soppige massa
25 jul 2021 om 20:01 Kreeg een indicatie van 50 min bezorgtijd, na 2 uur eindelijk het eten binnen. Heel schandalig. Vroeger was het goed en lekker het is jammer dat er een nieuwe eigenaar is. Niet meer bestellen hier.
24 jul 2021 om 21:05 Meerdere keren gebeld en telkens is het onderweg. Bijna 2 uur later eindelijk daar is die
24 jul 2021 om 14:51 Niet lekker. €40 uitgegeven en alles weggegooid. Turkse pizza smaakte naar een dikke wrap met kerrie ? Niet hoe hij hoort te smaken. Shoarma smaakte door en geen brood erbij. En ze waren de friet vergeten en had gebeld & sorry gezegd maar niet gebrach
22 jul 2021 om 20:59 Eten was vies en koud had gebeld met de klacht en werd bot behandelt of ik een uur later wou bellen huh nee bestelling was ook niet compleet